Nordiske Mesterskaber

Så lykkedes det for SSS at at blive repræsenteret ved dette års Nordiske Mesterskaber i Norge til Juli.💪🤩⛵️😁🇩🇰🇩🇰
Vores 8 A-sejlere var sat på en kæmpe tålmodighedsprøve, da de sejlede 2. udtagelsesstævne i Vallensbæk i Bededagsferien. Fin vind Fredag og 4 gennemførte sejladser, men nul vind hverken lørdag eller søndag med 0 sejladser gennemført.😟☹️🤔. På trods af det bevarede de det gode humør, og enden på det hele blev, at Anna, Dicte og Marius er udtaget til at repræsentere Danmark til NM i 2019.👍🤩😉. Stort tillykke til dem.🇩🇰💪For første gang er klubben repræsenteret med både piger og drenge på landsholdet.
Historien er nok ikke helt slut, da Norge kræver at deltagende sejlere skal være født i 2006 eller før. Det medfører at der er sejlere der er udtaget, men som ikke må deltage, og så tilbydes pladsen til den næste sejler på ranglisten. Snart ved vi om der kommer endnu flere SSS-sejlere med til Norge.
Fortsættelse følger…..🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Eventyret fortsætter…..😁🤩
Yderligere 3 sejlere fra vores klub er udtaget til Nordiske Mesterskaber i Norge til sommer, nemlig Frida, Emil og Niklas.💪🇩🇰🇳🇴. Hermed vil Snekkersten være repræsenteret med 3 drenge og 3 piger, så vi kan ikke få armene ned.
Kæmpe tillykke til de 6 der sammen med sejlere fra de andre klubber, skal forsvare Danmarks farver til NM i sommer⛵️🇩🇰🇳🇴😁🤩

Sportssejlklub

Snekkersten Skotterup Sejlklub (SSSK) kan nu kalde sig en Sportssejlklub.

Den titel er der kun en halv snes af de mellem 200 til 250 danske sejlklubber, der kan smykke sig med, og opgraderingen er frugten af det ungdomsarbejde, SSSK har udført gennem mange år.

Det er Dansk Sejlunion, der optager den lokale sejlklub i hvad man med rette kan kalde de danske sejlklubbers superliga, og tirsdag eftermiddag ankom en delegation fra unionen med et diplom til klubledelsen som et bevis for dens nye status.

– Det er stort for os, for certificeringen betyder, at vi får opbakning til at det fortsatte arbejde med de unge talenter, der er i klubben, og det kan betyde, at sejlere fra Snekkersten Skotterup Sejlklub fremover i endnu større grad vil kunne dyste med eliten både nationalt og internationalt, siger klubbens ungdomsformand Michael Melbye.

Ideen med Sportsklubber er at skabe et finmasket netværk af klubber, så unge sejlere, der har vilje til at træne og udvikle deres sportslige færdigheder, kan finde en sportsklub inden for rimelig afstand.

Tidligere i år modtog SSSK Dansk Sejlunions Klubudviklingspris.

Prisvindere

“På få år har klubben skabt en flot udvikling, hvor det er lykkedes at skabe et unikt og attraktivt miljø med et hastigt voksende antal unge sejlere. Snekkersten Skotterup Sejlklub og Snekkersten Havn er den daglige drivkraft bag udviklingsmiljøet for sejlsport i Helsingør Talent & Elite.

I alt syv lokale sejlklubber arbejder sammen i et målrettet miljø, hvor unge sejlere får adgang til langt flere timer på vandet, end der normalt tilbydes i klubtræning,” hed det blandt andet i begrundelsen for klubudviklingsprisen, som også udløste 20.000 gode danske kroner til sejlklubben.

Tidligere har klubben også modtaget Helsingør Kommunes Klubpris.

De mange joller er meget ofte synlige på vandet ved Snekkersten Havn. Nu krones udviklingen med en optagelse i rækken af danske Sportssejlklubber – en milepæl i klubbens øjne, og hvem ved, om det kommende arbejde med klubbens unge sejlere ikke vil munde ud i en eller flere OL-udtagelser.

Dansk Sejlunions Sportsklubkoncept drives med støtte fra Spar Nord Fonden.

Helsingoer_dagblad_-_29-05-2019_print

Klubudviklingsprisen

“STORT TILLYKKE til Snekkersten Skotterup Sejlklub …modtager af Dansk Sejlunions Klubudviklingspris 2019!”

Klubben var flot repræsenteret med hele SEKS unge sejlere plus ungdomsformand Michael Melbye, da prisen – i form af vandrepokal og en check på 20.000 kr. – blev overrakt ved Dansk Sejlunions generalforsamling i Middelfart.

Læs motivation bag prisen HER …

Gardasøen

Gardasøen 2019

Så er det den store finaledag på Gardasøen🇮🇹☀️👍🏻 ALLE sejlere har i år gennemført alle indledende sejladser og placeret sig lige fra sølvfeltet til perlefeltet. Dette er helt fantastisk og bevidner flotte personlige præstationer👌🏻💪🏻👍🏻 Stort tillykke til alle.

Kalø Vig

EM2019 for Zoom8

Hilsen fra EM 2019 for Zoom8 joller i Kalø Vig, som netop er vel overstået. 73 sejlere fra Østrig, Rusland, Estland, Finland, Sverige og Danmark har dystet på vand og haft det sjovt på land.

Her Kaløvig, hvor 2. dags træningspas er vel gennemført i godt 8 m/s. Godt 30 danske Zoom8 sejlere deltager i den indledende træningslejr. De havde i øvrigt fællestræning med det estiske landshold i formiddags, hvor den ene er regerende europamester! To dages træning mere førend den store måledag, hvor ALT fra redningsvest til tovværkets tykkelse tjekkes. Uha + 80 både skal gennem måling!

Vintersejlads

VINTERSEJLADS januar 2019

**BREAKING NEWS**

Vi blev udnævnt til Årets klub i Helsingør
Ungdomsafdelingen i Snekkersten Skotterup Sejlklub var nomineret til prisen som Årets klub i Helsingør 2018😁.
Vi var oppe imod Helsingør FC⚽️ og Helsingør Golfklub🏌️‍♂️. Vinderen af prisen🏆 blev offentliggjort ved Helsingørs Sportsgalla 2018, der fandt sted i Helsingør Hallen på lørdag d. 12. januar kl. 13 til 16.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial