Onsdags klubaftener sæson 2016/17

*** Programopdatering i aktuel orden  ***

Reserver allerede nu hver den første onsdag i månederne oktober 2016 til april 2017 – alle dage kl 19:00 til 21:00.

Lisa og Snedevig har sammensat et spændende program for sæsonen 🙂

* NY DATO *

Onsdag, 23. august 2017

kl 18 til 21:30

Et ekstra supertilbud til alle skippere i Snekkersten Skotterup Sejlklub.

Mand over bord – praktik !!!!!

Har I nogensinde været ude for at skulle bjerge en overbord-falden ?

Det er meget svært. Vi snakkede teori i marts, men denne  formiddag får I en enestående mulighed for at afprøve det i praksis og i et sikkert regi (flere følgebåde er med ude).

Hver skipper stiller på eget skib med passende besætning (kone, kæreste, større børn m.fl. ). En person / figurant i våddragt, som vi stiller med, går om bord på jeres skib. Han hopper i vandet og I skal redde ham.

Tænk i god tid over hvilken metode I vil afprøve, og snak evt. indbyrdes eller spørg til råds hos andre kyndige skippere.

For hvert deltagende fartøj vil der være spændende sikkerhedsudstyrs-præmie.

OBS: For det praktiske arrangement er det nødvendigt at vide, hvor mange der deltager ….. så TILMELD dig via nedenstående formular.

Evt. spørgsmål til Niels Snedevig på mobil 26710072.

SEND

Onsdag, 5. april 2017

Holder du kurs …

.. og fart og tager du gentagne pejlinger … eller sejler du som vinden blæser ??

Hvordan er det nu lige det er med den der navigation, hvis GPS’en svigter og vi skal have papkortene frem!

Kom og få en opdatering af dine kundskaber med Erik Magius som navigatør

Sikkerhed til søs ‘klik’ – Stena Line

Onsdag, 1. marts 2017

Sejl sikkert – aften

De 5 sejlråd drøftes med fokus på redningsvesten. Tag din egen med og få den testet, om den stadig dur. Trygfonden og Søsportens Sikkerhedsråd leverer materiale og aftenen styres af Karl Johan Andersen.

Vi snakker også Mand over bord.

Hvis uheldet er ude, hvad er det så lige man skal gøre og i hvilken rækkefølge. Se en spændende instruktionsvideo over dette emne. Vi skal også en tur på molen og se hvordan vores redningsstiger benyttes.

Og mød folk fra vores lokale DSRS, Dansk Søredningsselskab, der kort fortæller om deres tilbud til os på havet.

Onsdag, 1. februar 2017

Aflyst – klubhuset renoveres

Gæve folk er flittige med at renovere salen i klubhuset. Der bliver sat “akustisk” loft op – vægge, døre og paneler er malet – gulvet er slebet og oliebehandlet 😄 Tidsplanen holder. I og med at teaterforestillingen ANKOMSTEN er flyttet, så udvides projektet med gulvslibning og oliebehandling i køkkenet og gangarealerne den 14 og 15 februar – dermed begrænset adgang til huset disse to dage😅

Se FaceBook

Onsdag, 4. januar 2017

Quarto på togt

Anja og Michael med sønner har endnu en gang været på togt i det stolte skib ”Quarto” af Snekkersten. Denne gang har de været gennem Götakanalen, via Helsinki til Sankt Petersborg.

Her er familien Melbyes invitation Klubaften 4jan Quarto

Onsdag, 5. oktober 2016

Ad rute 66 i MobileHome – 2.400 miles gennem USA

Vores havnefoged Peter Clausen tager os med på turen i det enorme og spændende land. Kom og hør beretningen og nyd hans mange smukke billeder.

Onsdag, 2. november 2016

Vi krydser Atlanten

Mød det første medlem af Snekkersten Skotterup Sejlklub, Lars Dall, der for 50 år siden var med til at bygge klubben op. Han lærte at sejle optimist som én af de første i vores klub, og har nu for tre år siden krydset Atlanten.

Læs her artikel i Helsingør Dagblad 4. oktober

hd4oktlarsdall

Onsdag, 7. december 2016

Julehygge

Så er der julehygge med knas og gløgg og samtidig indbydes I til selv at komme med 10. minutters indlæg om jeres mest spændende sejleroplevelser. Se også nogle af vores ”altid på pletten fotograf” Flemming Hansen’s mange mesterlige forevigelser af hverdagens øjeblikke på vores smukke havn.

Det blev en anderledes aften

Æret være Magnus Hansen’s minde