– 2017 –

SUP er for ALLE

Under havnefesten lørdag 12. august holder vi åbent hus med SUP i tidsrummet 12-16 ….  og det er selvfølgelig GRATIS !!

Eftersommerens SUP program er klar, og vi glæder os over, at Doug & Marie fortsætter som instruktører.

Der bliver igen mulighed for INTRO kursus onsdage og lørdage.  Mindst 4 tilmeldte på et hold skal der være, for at der kan gennemføres!

Derudover arrangeres træningsture med instruktørerne for “frigivne” SUP’ere (= gennemført INTRO kursus).

Betingelserne for at træne Stand Up Paddling

• du skal være medlem af sejlklubben – se her om medlemskab.
  • du skal deltage på vort INTROKURSUS – pris kr 300,-.

Eftersommerens SUP program

INTRO kursus 1, 2 & 3 er en forudsætning for at benytte klubbens SUP boards.

Klubben har udstyr – boards, padler, sikkerhedsudstyr og et antal våddragter.

ONSDAGE er klokken 18:30. –  LØRDAGE er klokken 11.

INTRO 1,2 & 3 onsdage 9. + 16. + 23. august

INTRO 1,2 & 3 onsdage  6. + 20. + 27. september

INTRO 1,2 & 3 lørdage 5. + 12. + 19. august

(OBS: 12. august er samtidig med havnefesten og derfor kl 10:30)

INTRO 1,2 & 3 lørdage 2. + 9. + 16. september

SEND

Forsommerens SUP program er klar, og vi glæder os til at komme på vandet.

Doug & Marie fortsætter som instruktører, og der bliver igen i år mulighed for INTRO kursus onsdage og lørdage.

Forsommerens SUP program

INTRO kursus 1, 2 & 3 er en forudsætning for at benytte klubbens SUP boards.

Klubben har udstyr – boards, padler, sikkerhedsudstyr og et antal våddragter.

ONSDAGE er klokken 18:30. –  LØRDAGE er klokken 11.

INTRO 1,2 & 3 onsdage 17. + 24. + 31. maj

INTRO 1,2 & 3 onsdage  7. + 14. + 21. juni

INTRO 1,2 & 3 lørdage 13. + 20. + 27. maj

INTRO 1,2 & 3 lørdage 10. + 17. + 24. juni

Betingelserne for at træne Stand Up Paddling

• du skal være medlem af sejlklubben – se her om medlemskab.
  • du skal deltage på vort INTROKURSUS – pris kr 300,-.

– 2016 –

2016-Sæsonens SUP intro kurser er afviklet 🙂

35 SUP’ere er blevet frigivet (se fotos af eftersommerens kursister) og kan frit anvende sejlklubbens SUP udstyr.

De “frigivnes” alder spænder fra 9-77 år, hvilket viser bredden i denne vandaktivitet.

Doug & Marie har leveret et flot stykke instruktørarbejde og vil fortsat tilbyde træningsture – SUP kan dyrkes hele året rundt!

De “frigivne” har en fælles kommunikationsplatform – den “lukkede” facebookgruppe SnekkerstenSUP. Det er her træningsture og andre SUP aktiviteter kan aftales.

Dansk Surf & Raftingforbund og “Stoked” har nu fået deres udlånte udstyr retur ( inflatable boards, padler og leashes). Det har været en fantastisk hjælp til at komme i gang. Dog har vi fået lov til indtil videre at låne våddragter og veste.

En opfordring skal dog lyde til selv at anskaffe en våddragt – veste stiller klubben til rådighed.

SUP må siges at være blevet en succes i SSSejlklub.

3 er allerede på venteliste til næste sæsons intro kurser.

På tegnebrættet er uddannelse af flere instruktører, SUP yoga, SUP tur til Hveen (med følgebåde(e))….

En tak skal lyde for en god første sæson og HUSK – SUP kan dyrkes hele året rundt.

Hilsen Helle.

15 SUP’ere har nu gennemført SUP intro kursus og kan benytte sejlklubbens SUP udstyr, når de har lyst. Det har været sjovt og samtidig udfordrende for såvel unge som ældre. Vi takker instruktørerne for deres engagement og gode undervisning.

Der vil i løbet af sommeren blive arrangeret træningsture med instruktør for de “frigivne”, og program for intro hold i eftersommeren følger – hold øje med hjemmesiden.

Hvornår kan jeg træne Stand Up Paddling  ?

For det første skal du være medlem af sejlklubben – se her om medlemskab.

For det andet er det en forudsætning, at du deltager på vort INTROKURSUS. Introkurset foregår med uddannet instruktør á 3 undervisningsgange med hver en varighed på 1½ til 2 timer. Introkurset omhandler introduktion, teknik, sikkerhed og cruising. Efter gennemført introkursus bliver man frigivet og kan låne klubbens boards.

Brug registreringsmappen (ligger ved boards).

Snekkersten Skotterup Sejlkub er en af de nyeste, men ud af mange, SUP STOKED partners.

SUPSSS vil fremadrettet gerne tilbyde flere vandaktiviteter, og gerne på tværs af alder. Derfor har SSS nu taget stand up paddle ind som ny aktivitet og vil i samarbejde med DSRF udvikle aktiviteten i det Nordsjællandske farvand.

SnekkerSTOKED

“SUP interessen er stigende, også i Snekkersten, og vi har de optimale SUP forhold – en hyggelig lille havn, omklædningsfaciliteter, en lagune med stille vand og en lang lavvandet sandstrand” fortæller Helle Larsen, bestyrelsesmedlem i Snekkersten Skotterup Sejlklub.

Og i Dansk Surf & Rafting Forbund er vi STOKED over at få sejlklubben i Snekkersten med på landkortet over STOKED partners.

“Samarbejdet med Snekkersten Skotterup Sejlklub er et fantastisk eksempel på en klub, som fortsat ønsker at udvikle deres forening og derved griber de muligheder der ligger indenfor vandsporten i Danmark. Jeg havde fornøjelsen af at møde bestyrelsen sidst i marts, og de virker allesammen til at have et super drive som nok skal være med til at sparke gang i udvikling af SUP på nordkysten” siger Michael Lindberg, projektchef i Dansk Surf & Rafting Forbund.

Helle Larsen håber også at se nye mennesker med interesse for vandaktiviteter i sejlklubben:

“Medlemskabet af Dansk Surf og Rafting Forbund og derigennem rådgivning om SUP sporten, kan forhåbentlig give os idéerne og hjælpen til at komme rigtig godt fra start. Desuden kan vi igennem STOKED projektet få mulighed for at komme hurtigt i gang med både udstyr og uddannelse” fortæller Helle Larsen.

Snekkersten Skotterup Sejlklub forventer at kunne starte op med SUP aktiviteterne i løbet af maj måned.

HelleLarsenHelle Larsen står i spidsen for SUP aktiviteten i SSS

sekretaer@sssejlklub.dk