Snekkersten Skotterup Sejlklub

Snekkersten Skotterup Sejlklub (SSS) er en unik sejlklub i rivende udvikling med et stigende medlemstal. Vi kendes på tre hoved temaer; 1) historie og bevaringsværdighed; 2) bred sejler udvikling og socialt fællesskab, samt 3) konkurrence, kapsejlads og elite udvikling.

SSS har taget fat i kernen omkring det, vi vil som klub; nemlig at være noget for vores medlemmer og potentielle nye medlemmer og yde de bedste og bredeste tilbud mht at dyrke vandsport. Som klub har vi sat os to overordnede mål for 2016; at vi har en tilfreds og aktiv medlemskreds, der nyder en varieret række sejlertilbud for både junior- og senior sejlere; og at vi er kendt i lokalsamfundet som en imødekommende, dygtig og åben sejlklub der tilbyder sejlermæssige udfordringer såvel som sociale aktiviteter.

Information om medlemskab og priser her