Sejlklubben kan med glæde konstatere, at Lisa Stolten-Hansen og Niels Snedevig gerne vil fortsætte konceptet med onsdagsarrangementer i den kommende sæson. Dog ER DET EN FORUDSÆTNING, at en eller to personer melder sig som backup/medarrangører.

Lisa og Niels har adskillige emner til aftenerne klar, men de behøver hjælp til planlægning og gennemførsel.

Interesserede kan enten henvende sig til Lisa eller Niels, eller man kan maile til sekretaer@sssejlklub.dk.

Hilsen arrangementsudvalget.

Helle Vibeke Larsen

Snekkersten Skotterup Sejlklub

sekretaer@sssejlklub.dk

** Kære alle medlemmer af SSSejlklub **

Sidste års succes med medlemsaftener i klubhuset følges op, og nu er vintersæsonens program for “onsdags-arrangementerne” ved at falde på plads.

Datoerne for “onsdags-arrangementerne” bliver

·      7. oktober 2015

·      4. november 2015

·      2. december 2015

·      6. januar 2016

·      3. februar 2016

·      2. marts 2016

Alle arrangementer starter kl. 19:00

Den første gang (7. oktober) regner vi med kommer til at handle om bådmotoren – klargøring, vedligehold m.m.m. – og vil foregå i dialog med “foredragsholder”.

Det endelige program for alle onsdags-arrangementer er ikke fastlagt, og arrangementsudvalget anmoder således klubmedlemmerne om at komme med idéer/ønsker til emner, som vi kan tage op – skriv til Helle på mail sekretaer@sssejlklub.dk, eller tag idéer / ønsker med på den første klubaften.

Af foreløbige idéer kan nævnes:

• foredrag om Svalbard
  • byg din egen båd
  • sikkerhed, førstehjælp, check af redningsveste m.m.
  • sejlads ved det afrikanske kontinent
  • knob, stik, splejsning

Vi glæder os til at se rigtig mange af jer til nogle hyggelige og givende aftener i klubhuset.

Hilsener og på gensyn fra

Arrangementsudvalget

Lisa – Snedevig  – Helle