Siden får snart nogle flere billeder fra sejladserne  ……………. se her Dan og Anders Post, hvordan ønsker I det ???!!

Kære SSS Mandagssejlere

I inviteres til opstartsmøde 24. april i klubhuset kl. 19:00. Det er skippermøde for sæsonen.

Der er følgende datoer som er værd at skrive i kalenderen:

• Klargøring og søsætning af bøjer 24. – 30. april. Uge 17
  • maj. Første mandagssejlads
  • Sidste sejlads før sommerferien
  • Første sejlads efter sommerferien
  • Sidste sejlads 18. september
  • Klubmesterskaber 24. september. NYT! op-ned baner og kortere distance. 2-3 sejladser i alt.

Opdateret regelsæt ovenfor og godkendt af Simon.

Vi sejler sæsonen som en serie efter TAUD.

Vel mødt 24. april!

Fri vind og fremgang til Alle

– fordi det skal være sjovt!

Peder

Hej Alle

Så har vi fundet penge til at sende mails ud ros til Grankvist for forslaget, så skal vi lige se om undertegnet er helt på plads med rammene.

En dejlig aften og fin sejllads med næsten alle i mål, næste gang forventer vi vind der ligger imellem de første 2 sejladser, men dejligt at se så mange op vandet.

Næste deltager på oste karavanen som vi også håber at se på vandet er.:

H båd: KURT

Peter Tversted

Hej Alle

Her er så resultatet af mandagens sejllads, en spændende aften for alle deltagere ink. dommer båden og mandskab som måtte drøne rundt efter vindens for godt befindende. Fra ingen vind før starten til vind at starte på herefter aftagende, og om i idet hele taget kunne nå første mærke til fin brise og vinspring på 180 grader, men med afkortning af halv pølse fik vi gennemført en fin sejlads.

Næste sejllads er 12 juni og ostesmører er.:

Monique

Peter Tversted