En vinder der må stå model til en tur i broen og så en tur i vandet…😳😄tillykke til alle sejlerne i dag og tak for hygge på havn og vandet til forældre..👍🏻

Skovsercup 12. juni

Tak for en helt fantastisk søndag i Skovshoved ved Skovsercup. Vi havde ikke færre end 11 både med! Og det gik super super godt! Vi havde fem sejlere med i B-feltet. Her vandt Bertram!!! Og Jonathan blev nummer 2 og de er kun lige netop blevet B-sejlere. Så flot! Kristoffer fik også sin første pind mod A-sejler med en fin 5-plads. Så nu har vi lige pludselig tre sejlere som er på vej mod at være A-sejlere som må betegnes som elite. På C-banen lykkedes det Anna F at få en 6. plads og Annabell en 7. plads. Anna F har derfor fået sin første pind og Annebell er nu B-sejler. Kæmpe tillykke til dem begge også.

 

Nu ligner det, at vi for alvor får vejrforandring. Vi skal vende os til noget mere normalt dansk sommervejr med blandet skydække og omkring 15-20 grader. På tirsdag ligner det en del vind i syd (=bølger) så forvent at B og C+ skal på vandet men alle andre grupper lige skal spørge deres træner først.

 

Fælles skippermøde for alle sejlere kl. 17.15 hvor vi lige orienterer inden vi deler jer op i grupper.

Kulturhavn CUP Helsingør

Vores sejlere klarede det rigtig flot i dag alle sammen. På trods af den til tider meget svage vind så blev der kæmpet om pladserne. Der var 10 sejlere til start og Mikkel fik en flot samlet 3. Plads efter 10 sejladser. Stort tillykke til alle 4 og tak for en god dag👍🏻⛵️☀️

“Ny” brugt jolle til Snekkersten Skotterup Sejlklub. Det er egentlig 3 uger siden at den kom hjem til klubben, men først i denne weekend at den fik sine reklamer på. Som I ved mangler vi stadigvæk joller til alle de glade børn som gerne vil lære at sejle og derfor er det fantastisk at vi kan finde lokale virksomheder som vil hjælpe os på vej.

Halvdelen af denne jolle fra 2001 er betalt af en lokal revisor som gerne ville støtte op om en aktiv sejlklub,

Derfor en stor tak til www.revi-huset.dk. Jeg er sikker på at jollen kommer til at bringe glæde og den har allerede i dag vundet sin første 3.plads pokal til klubben. 😉

Kerteminde

Så har vi igen haft en super dejlig weekend med 9 optimistjoller til SailExtreme i Kerteminde og det gik vildt godt. Alle havde gode dage på vandet trods tvivlsomt vejr og Jonathan vandt C-feltet efterfulgt af Bertram R. på en flot andenplads og Marius på 7. pladsen. Det ud af 47 C-sejlere! Super flot! De tre drenge får således alle en “pind” og Jonathan er nu B-sejler. Bertram og Marius mangler nu kun én ”pind” for også at være B-sejlere.

I næste weekend afholder vi jo Jyske Bank Cup om søndagen. Alle C og B sejlere bør tilmelde sig da det er et rigtigt godt stævne hos os selv hvor vi gør meget for hyggen og for at alle har en god oplevelse. I tilmelder jer her: https://sssejlklub.nemtilmeld.dk/1/ Vi har i den grad også brug for hjælpere til stævnet. ALLE kan faktisk hjælpe uagtet om man har sejladserfaring, har børn med eller ej J Blot skriv jeres navn på denne liste (gerne med barnets navn i parentes efter jeres eget): http://doodle.com/poll/y8a4qrk6vbnvge2y så fordeler vi opgaverne når vi nærmer os. Lørdag eftermiddag er det typisk kun et par timer.

Tænk …. at én at belønningerne for at vinde er at blive smidt i vandet !!!!!

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere William Johannesen som træner om torsdagen for C+/B gruppen. William er bror til Rebekka, som vi brugte sidste år og har været VM deltager fra Danmark i Optimistjolle i sommer (=blandt de fem bedste i Danmark). William er dog nu overgået til 29’er. Vi tror virkelig, at William kan give vores sejlere noget super kvalificeret træning, og ser frem til at have ham i klubben om torsdagen.

Da vejret er så godt vil vi også starte op i grillen så vi efter sejlads kan grille sammen udenfor. Vi håber at landvagt kan være behjælpelig her og have grillen klar og varm ca. kl. 19. Til de nye forældre: Medbring eget mad til fælles grill. Der er bestik og service i klubben ligesom man kan købe sodavand og øl (Mobile Pay og kontanter). Det er vildt hyggeligt og noget børnene nyder og ser frem til. VIGTIGT: Man rydder op efter sig selv og sætter service i opvaskemaskinen! Der er ikke rengøringspersonel i klubben hvorfor vi skal efterlade alt i pæn stand og ligesom da vi kom derned! Det gælder også omklædningsrum hvor sidste man svaber og gør det pænt igen.

8. maj

Det er jo en sand fornøjelse at skrive til jer i dag da vejrudsigten er fantastisk. 19 grader og svag vind på tirsdag! Så alle joller skal rigges til og vi formoder alle kommer på vandet. Jeg kan også anbefale forældre eventuelt at tage med ud i Storespræl som primært vil være forældrebåd. Planlæg derfor efter at være klar til at gå på vandet umiddelbart efter skippermøde 17.15. Vores bro er nu klar efter hårdt arbejde for forældre i torsdags. Den glæder vi os til at prøve. Husk joller tættest på broen/vandet bør være C+ og B sejlere. Når man tager joller ned fra stativer starter man med at fylde op langs klubhuset så der er plads til, at flere joller kan komme ned.

Husk også at vi nu altid holder afsluttende skippermøde kl. 19 for C+ og B sejlere. Sejlerne skal møde op her og også selvom de ikke er færdige med at rigge af og skifte tøj. Skippermødet foregår inde i klubhuset ved tavlen.

 

Forældreopgaver er fordelt som følger:

• B/C+ træning: Johan og Christian
• C/D træning: Martin og Zoa
• Hjælpetræner og klargøring af Store Gummispræl til B/C+ børn: Mikael Melby (tjek benzin, radio og megafon + sejl over til jollebro senest 17.25)
• Hjælpetræner og klargøring af Gummispræl til C/D børn: Thomas (Dictes far) (husk den skal i vandet så den er klar umiddelbart efter skippermøde)
• Kage/Hyggemad: Rigmors forældre
• Tilskuerbåd: Anja (Frederik & Marius mor)
• Landvagt: Mikkel og Julians forældre
• Krabbeklub: Karl Johan og Lene

Generelt er hjælpetræneren med på vandet og ansvarlig for at få båden i vandet/over til broen, benzin på og motoren startet. Store Gummispræl skal rigges med tre bøjer, radio og megafon som virker. Gummispræl skal i vandet og rigges med to bøjer, radio og megafon som virker.

Med venlig hilsen

Trænerteamet

Kr. Himmelfart

Så dejlig dag på vandet ud for Rungsted til North Sail Cup. Super glade sejlere som alle gjorde det fantastisk. Jonathan og Bertram fik begge en “pind” med hjem. Kæmpe tillykke og specielt til Jonathan som vandt hele C feltet med 30 startende sejlere. Vi kan bestemt godt være stolte over vores sejlere og klub i dag!

Se video på Facebook

30/4 + 1/5

I denne her weekend har Annabell, Marius og Frederik været i Egå ved Århus og sejlet Jysk Rejsebureau Cup. I C-feltet lykkedes det Annabell at få en 4. plads og Marius en 6. plads i et felt på 19 deltagere . KÆMPE TILLYKKE!  Placeringer er i den bedste tredjedel af feltet og dermed får de også deres første ”pind” så nu er de på vej mod at blive B-sejlere.

Blot til information er definitionen her på hvornår man rykker op:

Oprykning fra C- til B-sejler:

  • En C-sejler bliver straks B-sejler, når han/hun har placeret sig i den bedste tredjedel af stævnets deltagere  tre gange.
  • Efter tre ”pinde” rykker-sejleren op som B-sejler.
  • Efter deltagelse i første stævne som B-sejler, skal man fortsætte som B-sejler.

Ellers ser vejrudsigten rigtig god ud for tirsdag. Vi får vind omkring 5 m/s og formodentligt fra vest. Så vi håber alle joller kan komme på vandet. Planlæg efter det og vær klar til at sejle ud umiddelbart efter skippermøde 17.15!

Forældreopgaver er fordelt som følger:

  • B/C+ træning: Johan og Christian
  • C/D træning: Martin og Zoa
  • Hjælpetræner og klargøring af Gummispræl til B/C+ børn: Thomas (Dictes far)
  • Hjælpetræner og klargøring af Store Gummispræl til C/D børn: Michael (Frederik & Marius far)
  • Kage/Hyggemad: Julian’s forældre
  • Tilskuerbåd: Anja (Frederik & Marius mor)
  • Landvagt: Jon og Niels

Generelt er hjælpetræneren med på vandet og ansvarlig for at få båden i vandet/over til broen, benzin på og motoren startet. Gummispræl skal rigges med tre bøjer, radio og råber. Store gummispræl med to bøjer, radio og råber.

Med sejler hilsen

Christian Stahl

Optimistjolletræner

Her er en lille fotoreportage fra weekendens stævne i Egå. Der blev budt på to meget forskellige dage hvor lørdag var med 10 m/S, regn og høje bølger, så var søndag med blå himmel og meget lidt vind fra forskellige retninger. Vi følte os meget velkommen i en skøn sejlklub og håber meget at flere af de skønne familier i Snekkersten Skotterup sejlklub vil gøre os følgeskab til de stævner som kommer i løbet af foråret. 😊👍🏻

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial