Onsdag d. 11. marts kl. 18.30 havde jeg en aftale med 3 kolleger på en restaurant i København. Vi undrede os over, at der kun var 2 andre par i lokalet, og senere – da vi trådte ud – var Danmark forandret: Statsminister Mette Frederiksen havde lukket Danmark ned med store konsekvenser til følge – en begivenhed der i den grad har berørt os alle.

Nu holder vi afstand til hinanden, må ikke forsamles mere end ti personer (ej heller udendørs), må ikke rejse på ferie udenlands og spritter hænder i én uendelighed. Mennesker dør verden rundt på grund af Corona, som har ramt os som en hammer med en styrke, som ingen kunne have forudset.

Det ser ud til, at kurven for antal smittede, indlagte og døde i Danmark er på vej ned, og jeg kan skimte et lille lys for enden af coronatunnelen, når Danmark begynder at lukke op igen her efter påske. Jeg glæder mig til, at vi igen kan være sammen for at udøve aktiviteter på vandet og forsamles i klubhuset, som vi plejer – men hvornår vi er tilbage til normale tilstande er svært at sige.

En yderligere konsekvens af den offentlige nedlukning er blandt andet, at vi desværre ikke kan holde Sankt Hans fest og havnefest til sommer. Det betyder, at sejlklubben går glip af en meget vigtig indtægt, som vil ramme os hårdt.

Det er således mit håb, at I alle vil bakke op omkring vores sejlklub og indbetale kontingentet (som opkræves nu) så snart som muligt, og skulle der være nogle, der vil støtte yderligere op, er sponsorater yderst velkomne 😊

Vi kan desværre i år heller ikke samles omkring standerhejsningen efter søsætning af vores både. Jeg vil hermed med denne hilsen ønske jer alle en rigtig god og sikker sejlsæson, hvad enten I er på sundet i kølbåd, smakke eller på SUP. Jeg har bestilt godt vejr.

Indtil vi igen kan være sammen – pas godt på jer selv og hinanden, og lad os afslutte med et virtuelt trefoldigt hurra for SSS og det obligatoriske sus fra Øresund…

De bedste sejlerhilsner

Sven Riber

Snekkersten Skotterup Sejlklub

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial