ONSDAGSARRANGEMENTER 2022/2023

kl 19-21

Arrangementsudvalget v/Henning Sztuk og Peter Langford

.

…. udskriv til opslagstavlen 🙂

Onsdag,

5. oktober 2022

kl 19-21

Niels Sørensen (Dragør)

Mit liv som professionel sejler

Niels har mange underholdende historier om sin sejlerkarriere, bl.a. som verdensmester i H-båd, dragesejlads med Prins Henrik og Kronprinsen og som mandskab på nogle af verdens største sejlbåde.

.

Onsdag,

2. november 2022

kl 19-21

Lars Krauthammer

Haveri

Lars fortæller om opgaver som havaeriinspektør gennem 40 år i skibsfart, bl.a. transport af såret krigsskib fra Falkland, skib i brand i Østersøen, grundstødning i Skotland, Costa Conrdia ….

Onsdag,

7. december 2022

kl 19-21

Jule arrangement

Gløgg, æbleskiver, småkager

Traditionen tro samles vi til gløgg, æbleskiver og småkager.

Samtidig nyder vi Flemming Hansens stemningsfulde billeder fra livet i havnen og de personer, der er med til at vi har en fantastik havn

Onsdag,

4. januar 2023

kl 19-21

Nicolai Vædele

Hal 16

Nicolai fortæller om de tiltag og aktiviteter, der er i Hal 16 og hele miljøet omkring Helsingør Statshavn, Værftet m.v.

**TORSDAG,

2. februar 2023

kl 19-21

Birgitte Bergman

Mit livs sejlereventyr

Birgitte Bergman fortæller om sit livs sejler eventyr uden mand og børn. Hvorfor tog hun afsted? Hvad var motivationen? Hvilke oplevelser gjorde store indtryk? Og hvordan var det at sejle i Fransk Polynesien. …. Og hvad tager hun med sig hjem.

Onsdag,

1. marts 2023

kl 19-21

Ronald Andersen

Film og popcorn

Vi har tidligere sluttet vintersæsonen af med en film. Med stor succes.Så nu gentager vi en hyggelig filmaften for 3. gang med varme popcorn og godt sejlerselskab.

Som tidligere år, finder Ronald en spændende film med et maritimt indhold.

Bemærk: Vi følger gældende retningslinier i forhold til Covid-19 og forbeholder os ret til eventuel deltagerbegrænsning eller aflysning. Først til mølle til hvert arrangement.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial