Stemningsbilleder fra 2022 mandags-kapsejladserne 9. maj – 16. maj – 23. maj – 20. juni

Tak til fotograf Dan Christensen

Snekkersten Skotterup Sejlklub

Mandags kapsejladser 2022

 

Den 20. april 2022 kl. 19.00 var der indkaldt til møde for mandags kapsejlerne – Vi var forbavsende få !!

Det er nok ikke udtryk for, at man ikke vil sejle med om mandagen, nok bare forglemmelse!

Men vi var da 12 personer til stede og følgende blev besluttet:

Man skal tilmelde sin båd til sejladserne, ved – én gang for alle inden vi starter sejladserne – at maile til Thonny Eriksen ( thonnyeriksen@gmail.com). Så er man automatisk også en del af ostekaravanen.

Ostekaravanen er den båd der skal sørge for kaffe og ostemadder efter sejladsen – og to både har allerede tilmeldt sig; Margit med skolebåden Madeleine, der laver kaffe og ostemadder den 09. maj og Søren Dolriis med Magic, står for kaffe og ostemadder den 23. maj.

Peter B, Niels W og Erik lægger bøjer ud den 5. maj kl. 17.00 og Peter T udpeger positionerne.

Første sejlads er den 09. maj med start kl. 19.00, hvilket betyder, at startproceduren begynder kl 18.55 med flag og trut.

Og husk nu, at der ikke må være både på den gale side af startlinjen 1 minut inden start !!! og at kuskestart ikke er acceptabelt !!

Forårs sæsonen slutter med sidste sejlads den 27. juni.

Så genoptager vi sejladserne den 8. august kl. 19.00 og den 22. august rykker vi starten frem til kl. 18.30 af hensyn til mørkningen.

Sidste sejlads i høst sejladserne er den 12. september kl 18.30 og med klubmesterskab de 18. september fra morgenstunden.

Vi sejler igen i år en trekantsbane med en pølse. Altså banen rundt én gang og derefter op, kryds til topmærket og tilbage i mål.

Der bliver sejlet efter Dansk Sejlunions handicapregler, og hvis din båd ikke har et målerbrev, bliver det højeste mål for bådtypen efter DS-tabel brugt.

Resultater for kapsejladserne vil blive lagt op på sejlklubbens facebookside.

Dirigenten takker for god ro og orden under mødet og vi glæder os til at mødes på banen.

Der er to medlemmer af sejklubben, som ønsker at komme med på en båd til kapsejladserne, så hvis der er nogen, der mangler besætning, så mail lige til erikmagius@gmail.com

Sejlerhilsener fra Erik

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial