Kapsejlads under corona
15. maj 2020
LØRDAG DEN 13. JUNI 2020
25. maj 2020
Show all

Klubkoordinator Sejlsport *ANSÆTTELSE*

Det er mig en stor glæde at kunne meddele, at vi nu har fundet en særdeles kompetent kandidat til klubkoordinator stillingen, idet vi kun har modtaget én ansøgning.

Stillingen er givet til Michael Melbye som på fornemste vis har givet udtryk for sine ideer og tanker som koordinator, og som harmonerer fint med stillings opslaget.

Tillykke til Michael 🙂

Sejlerhilsener fra Sven Riber, formand

Se denne stillingsbeskrivelse – ansøgningsfrist er 2. juni og stiles til sejlklubbens formand Sven Riber, formand@sssejlklub.dk, som vil behandle ansøgningerne løbende.

Som det første sted i Danmark igangsatte Helsingør kommune og syv sejlklubber i 2018 et samarbejde der med støtte fra Team Danmark giver talentfulde unge sejlere mulighed for træning i skoletiden. Sejlere der er optaget på Idrætslinjen eller Helsingør Eliteidræts Akademi har disciplin-specifik morgentræning to gange ugentligt i tidsrummet 7.00-10.00. Herudover ordinær træning i sejlklubberne flere gange ugentligt samt kapsejladsstævner i weekender og ferier. Morgentræningen udgår fra Snekkersten Havn, hvor undervisningslokaler, følgebåde og øvrige faciliteter stilles til rådighed. Til støtte og videreudvikling af dette nye talentudviklingsmiljø oprettes en klubkoordinatorfunktion med følgende opgaver ……… læs mere i pdf her

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial