Klubmesterskaberne 15. oktober 2017

Skolebåden Monique blev klubmester. 5 deltagende både…

På båden var Lene Bonke, Kristan Hegner, Claus Larsen og Thonny Eriksen.

Resultater :

Klubmesterskaber 2017

Mandagssejladser 2017

Hej alle

Så er her resultatet for sæsonens sidste mandags sejlads, en dejlig aften hvor vi godt ville have haft lidt mere vind ved afslutningen,

Mandagsresult 2017_18sept

men alligevel en spændende start og måltagning.

Tak for sæsonen og ønske om et godt klubmesterskab.

På gensyn til næste år.

Hilsen dommer duoen Simon og Peter

Foto til højre er fra allersidste mandags kapsejlads 18. september, hvor mørket faldt så tidligt på, at bådene skulle tænde lanternerne. Uden lanterner ville en båd blive diskvalificeret, men alle huskede at have lys på.

Vinden var svag og solen blev rød og gik stemningsfuldt ned. Første båd i mål var Sirenen, men Olivia kom tæt efter og vandt. Foto viser Olivia i nedgående sol.

Anders beretning fra mandagssejlads 21/8

Mandagssejladsen blev i smukt sommervejr (trods de umulige meteorologers forudsigelser om NV vind 7-11 m/s), så blev det sol og ret let vind på ca. 7-5 m/s, det vil sige til genua. Især da vinden løjede ud på aftenen. Det var lige ved at blive vindstille, da den dumme H-båd var kommet i mål og måtte snegle sig ind i havn.

Dommerne var ude i StorSpræl og uden Peter Tversteds pc og motorbåd, så vi fik kun ostemad men ingen resultater. Kommer nok senere………

Her er de jo Mandagsresultater 21aug2017

Til sagen: H-båden vandt (ret sikkert på det lave mål). Sirenen var første båd i mål, og Olivia kom ca. et lille minut efter som nr. 2.   H-båden var 3. båd i mål, og første båd på præmielisten.Mit gæt på præmierne blever ikke så svært, nemlig H-båd nr. 1, Olivia nr. 2 of Sirenen nr. 3. Men jeg håber på gættefejl.

FOTO plagede ikke skipper så meget med mangfoldigheden, som når Dan er ved knappen

Foto 283 til højre er tæt før start. Olivia kommer på BB halse og møder Sirenen på SB halse. Det skulle ikke være så slemt.

Foto 284 blev alligevel noget af et gys, for Olivia kom vistnok for sjov meget, meget tæt agter om Sirenen. Måske var Olivias stævn 5-10  cm agter om vores agterspejl – uden berøring. Men Olivias skrog bliver med ca. 6 knob hurtigt bredere og bredere, og bredeste sted midtskibs passerede med vistnok kun 5 cm afstand..Skipper sad jo agterst og kunne se næsten det hele, og badelejderens stål-beslag rager ca. 5 cm agterud fra agterspejlet. Den badelejder kan have været meget tæt på Olivias skrog midtskibs, hvor hun er tykkest. Nå, det gik godt. Men jeg tror ikke, at rorgænger på Olivia havde et godt overblik. Det havde gasterne oppe til luv muligvis. De skulle jo advare, hvis afstanden blev for lille og Olivia vejer vistnok 6-7 tons,og er ikke nem at flytte sidelæns.

Foto 285 Både Sirenen og Olivia kom i problemer med for spids vind til vildt blafrende spilere. Vi fik efter rolig kamp Sirenens spiler ned. Olivia fik et pust, så hun skar op og krængede vildt, spilerstagen pegede 45 grader  opad. Foto viser, at barberhal med for spids vinkel ikke kan holde spilerstagen nede. Denne gang bøjede den dog ikke, for den ramte forstaget med det yderste af stagen.

Foto 286  Spileren er blæst helt om bag storsejlet og ligner en mørk tordensky, som nu er næsten tam. Olivia får nok ikke brug for at låne Svens spilerstage næste gang, og det er også synd at bøje den, bare fordi de ikke bruger lodret spilerstage-nedhal, som altid virker.

Dan og Anders Post billeder

Mandagsresultater 14aug2017

Kære SSS Mandagssejlere

I inviteres til opstartsmøde 24. april i klubhuset kl. 19:00. Det er skippermøde for sæsonen.

Der er følgende datoer som er værd at skrive i kalenderen:

  • Klargøring og søsætning af bøjer 24. – 30. april. Uge 17
  • maj. Første mandagssejlads
  • Sidste sejlads før sommerferien
  • Første sejlads efter sommerferien
  • Sidste sejlads 18. september
  • Klubmesterskaber 24. september. NYT! op-ned baner og kortere distance. 2-3 sejladser i alt.

Opdateret regelsæt ovenfor og godkendt af Simon.

Vi sejler sæsonen som en serie efter TAUD.

Vel mødt 24. april!

Fri vind og fremgang til Alle

– fordi det skal være sjovt!

Peder

Hej Alle

Så har vi fundet penge til at sende mails ud ros til Grankvist for forslaget, så skal vi lige se om undertegnet er helt på plads med rammene.

En dejlig aften og fin sejllads med næsten alle i mål, næste gang forventer vi vind der ligger imellem de første 2 sejladser, men dejligt at se så mange op vandet.

Næste deltager på oste karavanen som vi også håber at se på vandet er.:

 

H båd: KURT

 

Mvh

Peter Tversted

Hej Alle

Her er så resultatet af mandagens sejllads, en spændende aften for alle deltagere ink. dommer båden og mandskab som måtte drøne rundt efter vindens for godt befindende. Fra ingen vind før starten til vind at starte på herefter aftagende, og om i idet hele taget kunne nå første mærke til fin brise og vinspring på 180 grader, men med afkortning af halv pølse fik vi gennemført en fin sejlads.

 

Næste sejllads er 12 juni og ostesmører er.:

Monique 

 

Mvh

Peter Tversted

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial