KLUBAFTENER 2019/2020

kl 19-21

Arrangementsudvalget v/Henning Sztuk og Peter Langford

Onsdag,

2. oktober 2019

kl 19-21

John Heebøll & Palle: Fra Østafrika til Danmark
Historien om en gaffelriggers rejse fra Chole Island,Tanzania til Jyllinge Havn. En usædvanlig historie om en dansk ulandsfrivillig bådebyggers drøm om at bygge sin egen båd, NOA, på en lille ø ud fa Østafrikas kyst og sejle den hjem til Danmark.

Onsdag,

6. november 2019

kl 19-21

Stig Sune Andersen : Restaureringen af SS Bjørn
Vi kender alle synet af ”Bjørnen” fra 1908, der passerer vor havn for fuld damp. Men for at komme frem til målet med tursejladser ligger et enormt restaureringsarbejde for ”Bjørnebanden”. Stig Sune Andersen er tidligere skibsingeniør og har været projektleder på restaureringen. Han kommer og fortæller historien om det enorme arbejde med at bringe ”Bjørnen” klar til tur-sejladser.

Onsdag,

4. december 2019

kl 19-21

Gløgg, Æbleskiver og Året der gik i og omkring havnen.
Naturligvis skal vi have den traditionsrige ”Gløgg og Æbleskiver” aften, hvor vi også nyder Flemming Hansens stemningsfulde fotos, der på finurlig og kunstnerisk vis portrætterer livet, vejret, naturen og arbejdet i vor smukke havn. Og sædvanen tro kommer der sjove historier og kommentarer til billederne – både fra Flemming og helt sikkert også fra havnefolket.

Onsdag,

8. januar 2020

kl 19-21

Pantaenius Forsikring
John Bislev fra forsikringsselskabet Pantaenius kommer og fortæller helt uformelt om sejlads og bådforsikringer, og kommer med nogle gode råd og om forsikringsdækning, evt. skader m.m. Der er plads til spørgsmål til John om selskabet og debat om forsikringsforhold.

Onsdag,

5. februar 2020

kl 19-21

Henrik Wichmann: Dødens Kanal
Søndag den 5. maj 2019 stak 71-årige Henrik Wichmann ud fra Rungsted Havn i sin Finnsailer 34 Wichwam mod nye eventyr til Skt. Petersborg og videre i et russisk flodlandskab og gennem Dødens Kanal, som kun 3 danskere før har passeret. På vejen passeres også den berygtede fangelejr Gulag. Hjemturen følger Norges Vestkyst fra Tromsø mod Syd. Så historien Henrik fortæller er helt frisk.

Onsdag,

11. marts 2020

kl 19-21

Ronald Andersen: Filmaften med hygge og popcorn
Ronald Andersen har atter været i filmarkivet, og fundet en spændende film med maritimt indhold. Som sidste sæson’s filmaften står værterne klar i biografen med varme popcorn. Vor kyndige Ronald introducerer aftenens film og sætter scenen for den oplevelse vi nu sidder overfor at se.

Onsdag,

1. april 2020

kl 19-21

Karl Johan Andersen: Sikkerhed til søs
Den nye sejlersæson 2019 banker på døren – snart skal riggen gøres klar, sejlene sættes og naturligvis skal også bådens sikkerhedsudstyr gås igennem, for at sikre højest mulig sikkerhed til søs. Karl Johan kommer og fortæller
Søsportens sikkerhedsråd og hvad du kan gøre for at sikre en god og sikker sejlads i den kommende sæson.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial