ONSDAGSARRANGEMENTER 2023/2024

kl 19-21

Arrangementsudvalget v/Søren Dolleris og Peter Bøgekjær

Onsdag,

6. marts 2024

kl 19-21

Øresunds vidunderlige havne….

Mange af os har måske en tendens til at ”drøne” gennem Øresund på vej til Anholt, skærgården eller det Sydfynske Øhav. Vi kender mange af vores dejlige danske havne i Øresund. Men kender du de svenske perler?

Steen Billenstein er en meget erfaren sejler fra Gilleleje med et rigtigt godt kendskab til Øresunds ”hemmeligheder”. Kom og hør Steens ”tips og fiduser” og forbered gerne et lille indlæg om dine personlige fiduser til de bedste Øresundsoplevelser.

Steen har sejlet antal sømil svarende til 4 gange rundt om Jorden, de to med gråmalede skibe, og to andre med sejl.

Steen har blandt andet sejlet fra Tyrkiet gennem hele Grækenland over til Italien, videre op til Trieste. Også lidt rundt.

Men 6. marts har vi fokus på vores fantastiske Øresund, måske tilsat lidt oplevelser og anekdoter fra Søværnet, farvandsovervågning, om sejlerskolen og sejlerskolens sommertogter, om tilfældigheder, om kanalsejlads og og og…

Glæd jer!

Vel mødt

Peter & Søren

Onsdag

3. april 2024

kl 19-21

Bål, brand og personlig sikkerhed: I havnen og til søs… 

Kom og bliv klogere på din sikkerhed til søs kl. 19-21.

Tema1:

Hvordan forebygger elektrisk forårsaget brand? Motorbrand? Benzinbrand? Gaseksplosion? Og hvad gør du hvis uheldet er ude?

Tema2:

Hvordan kan du gennemtænke kritiske situationer ombord, og være bedre forberedt på når det utænkelige faktisk sker? (Bundventil sprænger => nødtætning / rorskade => lave nødror af forhåndenværende ting i båden. Personlig skade (eller hjertefejl med uerfaren (eller ingen) besætning om bord) osv osv.

Vel mødt

Peter & Søren

Onsdag,

1. maj 2024

kl 19-21

Stærkere end stål! Hurtigere end Banneren….

Valg af moderne tovværk, styrker, anvendelse. ”Splejsning” af moderne tovværk/deomonstration. Tips til trim af rig og sejl så du får en behageligere turbåd, der er hurtigere på kapsejladsbanen.

Hvem: René Villefrance (Rigger/Sejlmager/topsejler (DM vinder i KNARR 2023

Bemærk: Vi følger gældende retningslinier i forhold til Covid-19 og forbeholder os ret til eventuel deltagerbegrænsning eller aflysning. Først til mølle til hvert arrangement.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial