2022

9. maj 2022 i Aarhus / Anja Melbye skriver

⛵️🇩🇰SNEKKERSTEN-SEJLER UDTAGET TIL VM 2022⛵️🇩🇰
Her en update fra 29er-banen ved Spring Regatta i Århus denne weekend🤓.
Vi var afsted med 3 stk 29’ere med sejlere fra Snekkersten – Niklas og Marius, Bertram og Jonathan samt en mix besætning med Gustav fra HS og Frederik.
Stævnet var udtagelse til ungdoms VM i Holland i juli måned, hvor hvert land, ligesom til OL, kun er repræsenteret af én drenge- og én pigebesætning, så der var rigtig meget på spil for vores sejlere🤩😬.
Efter lørdagens 5 sejladser, lå vores sejlere nr. 3-4 og 5 med 3 point op til de førende, så alt var åbent til søndagens 6 afgørende sejladser😱.
Det blev en rigtig gyser, da Frederik og Gustav sejlede sig op og dystede direkte om pladsen til VM med en århusiansk besætning, og hver sejlads kunne blive den afgørende. Der var ikke plads til fejl🧐!
Med en serie på 3-2-1-1-1-3 gik Frederik og Gustav forbi århusianerne og vandt hele stævnet, og hermed udtagelsen til YSWC (Youth Sailing World Championship) 2022🥳🤩 👊⛵️.
Kæmpestort tillykke til vores mix-besætning Snekkersten/Hellerup med udtagelsen🏆🥇🤩🥳
Blandt de deltagende drenge-besætninger endte Bertram/Jonathan som nr. 3 og Niklas/Marius som nr. 4, og hermed gjorde Snekkersten sig tydeligt bemærket i det jyske🤓! Rigtig godt kæmpet drenge👊⛵️🇩🇰

C-B-A sejlerne var også til Spring Regatta i Aarhus

8. maj 2022
4 rigtig seje C plus sejlere var i weekenden til Århus Spring regatta som var årets første to dags stævne. Bilerne blev pakket torsdag aften og fredag eftermiddag var det afsted med optimistjoller og følgebåde. ⛵️🛥☀️
Det blev en hård og lærerig weekend hvor lørdagen bød på hård vind som betød at alle fik lavet kæntringsøvelser. 😝😫 Søndag var der lidt mindre vind så her gav alle fire den fuld gas. 💪🏻☀️ håber at flere C sejlere med familier vil med på tur næste gang.
Den sidste beretning fra weekendens stævne kommer fra banen med A og B sejlere.
Her var SSS repræsenteret med en sejler i begge rækker.
Forholdene var svære på en bane som var præget af hård vind og kraftig sø.
Hannah kæmpede bravt i B rækken og fik hevet en flot 9 plads hjem i de svære forhold.
Max deltog i sit første A stævne. Han fik en masse erfaring med hjem og en oplevelse af hvordan det er at konkurrere med de bedste i Danmark.
Stærk moral og vilje af begge vores sejlere
💪🏼💪🏼💪🏼😁⛵️⛵️💪🏼
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook