24. juni
Afsluttende grill og hygge for 29er og feva sejlere og forældre og så på Crilles fødselsdag 🇩🇰😉🌞🌻😂⛵

22. juni
Sæsonafslutning med optierne🇩🇰⛵❤️. Endelig fællesspisning og grill efter træning igen😍… og så kom DR og Nicolaj Kopernikus lige forbi📽️🎬.
God sommer til alle Opti børn og forældre – vi glæder os til gensyn og opstart d. 10.08😎👍😍⛵

12. maj
Fra den ene ende af skalaen til den anden😁. Fra VM-udtagelse til kæntringsøvelser i svømmehallen for begynderne👍🤗⛵. Alt føles stort, der hvor man er lige nu🙏⛵😁

9. maj –

EN ustoppelig ungdomsgruppe, TO fantastiske weekender og VM-succes på under TRE års arbejde med udvikling af vores 29er-miljø 🤩🥇🥳🥈⛵️🥉
SSS har med besætningen Frederik Melbye og Bertram Radich kvalificeret sig til VM i Aarhus 2021 💪
I tilfælde af at VM 2021 grundet corona kun kan gennemføres for et begrænset antal internationale besætninger, vil en rangliste for den nationale 29er-gruppe blive aktuel. Efter 23 sejladser henover to weekender er ranglisten nu afgjort.
Alle 12 sejlere fra klubbens 29er-gruppe har udviklet sig utrolig flot igennem de to udtagelsesweekender 🙌
Som træner føler jeg en enorm glæde ved at følge og arbejde med de unge talenter! 👌Atmosfæren der summer omkring vores sejlere ved klubtræningerne, er for vild.
På samme måde er det for fedt, at vi nu oplever, hvordan sejlerne, også på kapsejlads banen, skaber succeshistorier i hver enkelt besætning 🤘
Tak for et godt samarbejde med Snekkersten Skotterup Sejlklub og Helsingør Talent og Elite. Herved er et unikt ungdomsmiljø blevet skabt på ufattelig kort tid! 🤗🏋️‍♂️

Jeg ser frem til en fantastisk sæson 2021! Med det yngste 29er-miljø i Danmark har vi mange spændende år foran os 🏆 Stort skulderklap fra jeres træner! 😎

Phillip Lyngbek, Skipper i 49er-besætningen Team Lyngbek & Vinter

Vores 29er træner👊👍😁⛵

2. maj –

Denne weekend har jeg (Phillip) haft glæden af, at coache ungdomssejlere fra Snekkersten Skotterup Sejlklub (SSS) i 29eren til første udtagelsesstævne på Aarhus-bugten.
Sejleren har haft stor glæde af endelig at måtte konkurrerer med resten af den danske 29er-gruppe. Denne weekend markerer sig med mange succes-historier på kapsejladsbanen 🌊🏋🏼‍♂️⛵️
Som træner er det vildt spændende at følge, da alle på holdet konstant udvikler sig 🤩
Sejlerne lærer meget af hinanden på holdet, men helt sikkert også meget af at kunne teste sig selv imod de bedste i Danmark. Det er for fedt! 👌🏻
Et unikt samarbejde mellem Helsingør Kommune, Snekkersten Skotterup Sejlklub og Team Lyngbek og Vinter har været med til at danne er miljø og en voksende gruppe af sejlere i ungdomsafdelingen.
Laurits og jeg er virkelig glade for vores roller i samarbejdet, hvor vi er trænere, sejlsportsatleter og sparringspartnere til klubbens 29er-konceptet.
… Meget mere om dette unikke samarbejde vil snarligt blive annonceret! 🥳🙌🏻
Tillykke til vores kammerater fra HS! Godt sejlet gutter og gut-inder 🍾👌🏻

Renée van Naerssen:

1. maj – Vores 29”er sejlere gør klar til første kvalifikationsstævne til åben VM i Aarhus 😎🌊⛵️

26. april – Jolleklargøring til sæson 2021 …. og forældremøde👍😉😁⛵

12. april – Se denne fede film med vores herlige unge mennesker👍😁⛵👏🎉

NÅR SEJLADS FÅR DIG TIL AT SMILE ‘FRA ØRE TIL ØRE’

I marts var vi på besøg hos Snekkersten Skotterup Sejlklub Ungdomsafdeling for at blive klogere på, hvordan klubben er lykkedes med at skabe et inspirerende miljø for deres unge sejlere.

Med udgangspunkt i Dansk Sejlunions sportsklubkoncept har Ungdomsafdelingen lanceret en strategi om, at det skal være muligt at gå hele vejen op til de olympiske klasser lokalt uden at gå på kompromis med ungdomslivet uden for klubben.
Den målsætning har i løbet af seks år betydet, at klubben er vokset fra 5-6 aktive til sejlere til i dag at have 150, hvor 50 af dem træner flere gange om ugen.
Sportsklubkonceptets overordnede mål er at skabe en idrætskultur i de danske sejlklubber lokalt, hvor de unge bor. Sportsklubberne tager de unges drømme og ambitioner alvorligt og skaber et rum, hvor der er plads til at folde sig ud i et stærkt fællesskab med masser af ‘fis og ballade’, som Thomas Jacobsen, sportschef i Dansk Sejlunion, formulerer i videoen her.

Den balance har Snekkersten Skotterup Sejlklub fundet – se selv i videoen her. Vi lover, man bliver i godt humør🤩

Kender du nogle, der også trænger til at få et smil på læben og opleve ren sejlerglæde, er du MEGET velkommen til at dele videoen.

Sportsklubkonceptet er støttet af

Spar Nord Fonden

, og du kan læse meget mere om, hvordan din klub også kan blive en sportsklub lige her: https://dansksejlunion.dk/…/optagelse-paa-dansk…

Team Danmark
DIF
Helsingør Kommune

Anja Ragan Melbye:

Hvor er det bare herligt med 5 grupper sejlere til onlineteori en hverdags aften, og ikke mindst at se nye sejlerbørn der næsten ikke kan vente med at lære den fedeste sport af alle⛵️👊👍.
Desuden at kunne lægge en kalender ud med masser af aktiviteter, stævner og træning😁😉🏊‍♀️🚣‍♀⛵️. Hermed en opdateret kalender for 2021(rutinerede).
Det hele bliver snart godt igen🥳😍⛵️👊👍

Kalender 2021

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial